Uncategorized

Oogstfeestloterij 2018

Op zondag 7 oktober was het eindelijk zover. Velen hebben erop gewacht en keken met spanning uit naar de trekking. Zou ik de hoofdprijs gewonnen hebben dachten velen.

Naast de hoofdprijs, “de retour vliegticket naar Suriname” waren er nog vele prijzen.

Na de prachtige boeiende dienst, die door zr. Rita Harry verzorgd werd haasten velen zich naar deontmoetingsruimte om een plek te bemachtigen zo dicht bij de uitgestalde prijzen. Een aantal gemeenteleden kochten nog op het allerlaatste moment nog een paar loten om hun kansen te vergroten. Om 2 uur was het zover, de trekking kon beginnen. De broeders John Sedney en Harold Terborg zouden de trekking verzorgen.

Het eerste lot dat getrokken werd (prijs nr. 26) viel op lotnummer 554. De spanning en het rumoer steeg naarmate er meer en meer loten werden getrokken. Bij prijsnummer 5 was de spanning om te snijden. Uiteindelijk werd het lot voor de hoofdprijs getrokken. “Een retourticket naar Suriname, die aangeboden is door de SLM”. Het winnende lot is 1108. Helaas was de bezitter/bezitster van de hoofdprijs niet aanwezig. Deze is na de dienst gebeld en die zou zijn prijs komen ophalen.

Alle prijswinners van harte gefeliciteerd en heelveel plezier met uw prijs.

Ook een enorme dank aan allen die een prijs/prijzen ter beschikking hebben gesteld. Ook woord van waardering voor allen die loten hebben verkocht en allen die achter de schermen enorm veel inspanningen hebben geleverd.

Alle prijswinneraars kunnen hun prijzen op zondag na de dienst ophalen. Neem uw lotnummer mee. U kunt zich melden bij zr. Ruth Dors.

Heeft u misschien ook een prijs gewonnen? Bekijk de uitslag hier